HTML

Amerikaifociblog

AFC minden mennyiségben

NFC blog itt:

Legyél fan!

NFLblog on Facebook

Írj az NFLblognak!

Friss topikok

  • butatót: @Bedinger: Ja, és Brees valóban kurva biztos kezű QB, talán a legjobb ilyen téren. Nem olyan látv... (2010.02.10. 11:36) Amit egy ország akart: Bajnok a Saints!
  • thehandsomest (törölt): Végül igazatok lett. Manning döntött. IT-TD lett belőle. ROTFLMAO:DDDD (2010.02.08. 12:27) Miért a Colts nyeri a Superbowlt?
  • Bedinger: Shockey szerintem fog játszani, én legalábbis nem tudok róla, hogy ne vállalná a játékot... (2010.02.07. 14:53) Superbowl news #4
  • jerk_off: szeretem shockeyt de a giants super bowljahoz eleg keveset tudott hozzatenni leven h serult volt. ... (2010.02.05. 10:24) Superbowl news #1
  • BF79: " 4. Futójáték – a liga két legjobb futója az övék, Dwight Freeney és Robert Mathis." ??? (2010.02.05. 06:01) Öt érv arra, hogy ki nyeri a Superbowlt

Archívum

Pro Bowl - Egy héttel az év eseménye előtt

2010.02.01. 14:22 nflblog

Élből kicsit furcsa, hogy a szokásokkal ellentétben nem a Super Bowl után van az amolyan All-Star mérkőzésnek kiírt Pro Bowl. Ennek ellenére idén is kiváló meccset hozott az AFC és az NFC legjobbjainak játszadozása.



Mindjárt javítanom is kell magam, hiszen a legjobbak nem épp a helyes kifejezés. Egyértelmű és teljsen érthető módon az Indianapolis Colts és a New Orleans Saints legjobb játékosai nem vettek részt a Pro Bowlon. Hogy is lehet Peyton Manning nélkül All-Star meccs, mikor ő volt az alapszakasz MVP-je. Ugyanakkor ők is helyet kaptak a keretben, de nem léptek pályára. Azért a keretben helyet kapó, de a Superbowl miatt nem játszó játékosok névsora eléggé veretes :
- a Colts-ból: Peyton Manning, Reggie Wayne, Dallas Clark, Jeff Saturday, Dwight Freeney,Robert Mathis, Antoine Bethea 
- a Saintsből pedig: Drew Brees, Jonathan Stinchcomb, Jahri Evans, Jonathan Goodwin, Jonathan Vilma, Darren Sharper, Roman Harper
Személy szerint Peyton Manning, Reggie Wayne, Dallas Clark, Jonathan Vilma, de Drew Brees játékát nagyon szeretem, ők azért hiányoztak a meccsről. Na, de tegyük túl magunkat ezen. A mérkőzésen így is sok kiváló játékos szerepelt. Elég csak az AFC-ből Matt Shaub (Huston), Vince Young (Tennessee), Maurice Jones-Drew (Jacksonville), a különc Chad Ochocinco (Cincinnatti), Darelle Revis (N.Y. Jets) nevét említeni. Az NFC-ből pedig : három kítűnő quarterback, Aaron Rodgers (Green Bay), Donovan McNabb (Philadelphia) és Tony Romo (Dallas), egy kítűnő runningback DeAngelo Williams (Carolina), Miles Austin (Dallas), DeMarcus Ware (Dallas), Asante Samuel (Philadelphia).


Persze sajnálatos módon sérülés miatt is hiányoztak játékosok, különösen szomorú Wes Welker, Tom Brady, a nagy öreg Brett Favre, Larry Fritzgerald, Sidney Rice, Dominic Rodgers-Cromartie sérülése.
A következő furcsaság hogy 1980 óta most először nem Honoluluban volt a Pro Bowl, hanem rendhagyó módón a Life Stadium-ban, Dél-Floridában. Megszakították a hagyományt, pedig mindenkinek jobb volt úgy szerintem, hogy a Superbowl után a családjával leruccant Hawaii-ra és egy hetet eltöltött ott pár edzéssel és egy Pro Bowl-nak „csúfolt” meccsel, majd még ott is maradt egy hosszabb vakációra. De tanultak az NFL nagyfőnökei ebből és jövőre visszatérnek a hagyományokhoz.
A meccset egyébként az AFC nyerte 41–34-re (14-10, 3-7, 17-14, 7-3).
Az AFC-ben Matt Schaub (17\14, 189 yard, 2 TD, 0 INT) tett legtöbbet talán a sikerért, de kiemelhetjük még Vincent Jackson 122 yard-ját és 1 touch-down-ját, mindezt 7 elkapásból érte el. A másik oldalon Aaron Rodgers (19\15, 197 yard, 2 TD, 0 INT) adott két TD passzt, DeSean Jackson 6 elkapásából 101 yardot és 2 TD-t jegyzett. Tony Romonak se volt oka a panaszra, de neki nem sikerült TD átadást adnia. Érdekesség, hogy 6reciver is 40+ yarddal zárt.
Szóval megvolt a szokásos év végi hülyülés, azzal a különbséggel, hogy az év legnagyobb eseménye még hátravan…
Can’t wait!

Szólj hozzá!

Címkék: pro nfl bowl

A bejegyzés trackback címe:

https://tojaslabda.blog.hu/api/trackback/id/tr311719972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása