HTML

Amerikaifociblog

AFC minden mennyiségben

NFC blog itt:

Legyél fan!

NFLblog on Facebook

Írj az NFLblognak!

Friss topikok

  • butatót: @Bedinger: Ja, és Brees valóban kurva biztos kezű QB, talán a legjobb ilyen téren. Nem olyan látv... (2010.02.10. 11:36) Amit egy ország akart: Bajnok a Saints!
  • thehandsomest (törölt): Végül igazatok lett. Manning döntött. IT-TD lett belőle. ROTFLMAO:DDDD (2010.02.08. 12:27) Miért a Colts nyeri a Superbowlt?
  • Bedinger: Shockey szerintem fog játszani, én legalábbis nem tudok róla, hogy ne vállalná a játékot... (2010.02.07. 14:53) Superbowl news #4
  • jerk_off: szeretem shockeyt de a giants super bowljahoz eleg keveset tudott hozzatenni leven h serult volt. ... (2010.02.05. 10:24) Superbowl news #1
  • BF79: " 4. Futójáték – a liga két legjobb futója az övék, Dwight Freeney és Robert Mathis." ??? (2010.02.05. 06:01) Öt érv arra, hogy ki nyeri a Superbowlt

Archívum

Öt érv arra, hogy ki nyeri a Superbowlt

2010.02.02. 12:52 nflblog

Öt ok, amiért a Coltsnak kell nyernie: 

1.      1. Peyton Manning – négyszeres MVP, nem kell magyarázni
2.      
2. A Recieverek – Reggie Wayne, Dallas Clark kítűnő elkapók, főleg a Saints rossz passz védelme ellen, de ha ők nem, még mindig ott a tartalékban Pierre Garcon és Austin Collie.
3.    
 
3. Védelem – a linebackerek, Gary Brackett és Clint Session, valamint Daniel Muir és Antonio Johnson képesek bárkit megállítani. Ugyanakkor kiesett az eddig kitűnően játszó újonc, Shonn Greene.
4.    
 
4. Futójáték – a liga két legjobb futója az övék, Dwight Freeney és Robert Mathis. Ha tudnak olyat nyújtani, amit a főcsoportdöntőben, akkor még egyértelműbb a Colts győzelme.
5.    
 
5. „Legyél ott, csináld meg” – a Colts nagy előnye, hogy számos játékosa rendelkezik Super Bowl tapasztalattal: Manning, Wayne, Clark, Brackett, Freeney, Mathis és Jeff Saturday is ott volt a XLI döntőn lévő győztes csapatban. És ez mindenképp hatalmas előny.
 
 
 
 
Öt ok, amiért a Saints fog nyerni:
 
        1. A QB semlegesítése - nem szabad elfelejteni, hogy a New Orleans milyen irányítókat állított meg a rájátszásban: Brett Favre, Kurt Warner. Vajon Manninget is sikerül majd?
2.    
 
2. Hibára kényszerítés – a Saints nem adja nagyon el a labdát, annál inkább kényszerít ki turnover-eket. A rájátszásban 7 szerzett labdájuk volt, míg az alapszakaszban összesen 39.
3.    
 
3. A Saints fel tudja venni a versenyt – minden játékot képesek olvasni, amit a Colts játszik.
4.    
 
4. Sokoldalúság – a runningbackek variálásával sok gondja lehet a Colts linebackereinek. Pierre Thomas és Reggie Bush nagyon veszélyes a passzjátékokban.
5.     
 
5. Special Team – a kicker\punter Thomas Morstead kitűnő és pontos rúgásai sokszor ellehetetlenítik a jó visszahordást. A Bush, Thomas és Roby trió visszahordásoknál nagyon veszélyes.


forrás: nfl.com
 

1 komment

Címkék: nfl saints superbowl colts

A bejegyzés trackback címe:

https://tojaslabda.blog.hu/api/trackback/id/tr431720765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BF79 2010.02.05. 06:01:14

" 4. Futójáték – a liga két legjobb futója az övék, Dwight Freeney és Robert Mathis."

???
süti beállítások módosítása