HTML

Amerikaifociblog

AFC minden mennyiségben

NFC blog itt:

Legyél fan!

NFLblog on Facebook

Írj az NFLblognak!

Friss topikok

  • butatót: @Bedinger: Ja, és Brees valóban kurva biztos kezű QB, talán a legjobb ilyen téren. Nem olyan látv... (2010.02.10. 11:36) Amit egy ország akart: Bajnok a Saints!
  • thehandsomest (törölt): Végül igazatok lett. Manning döntött. IT-TD lett belőle. ROTFLMAO:DDDD (2010.02.08. 12:27) Miért a Colts nyeri a Superbowlt?
  • Bedinger: Shockey szerintem fog játszani, én legalábbis nem tudok róla, hogy ne vállalná a játékot... (2010.02.07. 14:53) Superbowl news #4
  • jerk_off: szeretem shockeyt de a giants super bowljahoz eleg keveset tudott hozzatenni leven h serult volt. ... (2010.02.05. 10:24) Superbowl news #1
  • BF79: " 4. Futójáték – a liga két legjobb futója az övék, Dwight Freeney és Robert Mathis." ??? (2010.02.05. 06:01) Öt érv arra, hogy ki nyeri a Superbowlt

Archívum

Az NFL is tud vicces lenni

2010.02.15. 16:03 nflblog

Egy pár vicces reklám következik, honnan máshonnan, mint Amerikából:
 
 
 

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: reklám nfl

Lombardi Gras

2010.02.10. 14:17 nflblog

Minden idők legjobb Mardi Gras-a lesz idén New Orleansban. Nem csoda, a bajnoki címet nagyon meg kell becsülni, hisz a csapat 43 éves fenállásának első Super Bowl győzelmét aratta.
 
Most minden játékos megérdemli, hogy a „Who Dat nation” megünnepleje őket. Legalábbis a Bourbon street-et most főleg Saints mezes emberek lepik el. Paytont, Breest és az összes játékost most aztán tényleg "szentként" kezelik...
 
Egy kis összeállítás következik az előre hozott „Lombardi Gras”-ból.
 

...és egy kis idézés a meccs utáni pillanatokból.

 

Szólj hozzá!

Címkék: saints who ünneplés mardi dat gras

Brett Favre 2020 MVP

2010.02.09. 09:27 nflblog

 

A XLIV Super Bowlra készült reklám : Brett Favre tíz év múlva :)
 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: brett favre

Amit egy ország akart: Bajnok a Saints!

2010.02.08. 17:15 nflblog

Super Bowl győztes a Saints!

Igen, mégsem a Colts nyert. Nagyszerű mérkőzés, két kiváló csapat, kit kiváló irányító, és egy döntő hiba. És csupán egyetlen egy rossz kézbe került  passz…
 
A meccs úgy kezdődött, ahogy az Indianapolis tervezte: egy field gól, majd egy Manning féle zseniális passz és egy Pierre Garcon elkapás eredményezett egy TD-t és máris 10-0 volt a Coltsnak. Nem mondanám, hogy a Saints az öltőzőben ragadt, hanem egyszerűen idegesek voltak még, nemhiába, nem rendelkeztek még nagydöntős tapasztalattal. Azért valószínűsíthető volt a Colts remek kezdése. Még a sokáig a maródiak listáját gyarapító Dwight Freeney-t is sikerült összedrótozni, de hogy! A Saints csak két mezőnygólt tudott összehozni, viszont képes volt egyre hatékonyabban levédekezni Manningék játékát, ő is csak 97 yardot hozott össze az első félidő során.
 
Aztán a második félidő elején jött el a meccs első döntő pillanata: a Saints egy onside kicket választott, amit még soha nem láthattak a Super Bowlok történetében. Ez rendkívül kockázatos húzás volt, de bejött! És ez láthatóan nagyon megzavarta a Colts-t, a támadósor helyett egyből a védősornak kellett a pályára lépnie, láthatóan még nem készültek erre fel. Például Freeneyt is akkor öltöztették vissza csak, így ő nem is léphetett ekkor pályára. És innentől kezdve nem volt megállás Drew Breesnek. Az történt a pályán, amit csak a Saints akart.
 

A New Orleans a harmadik negyed első harmadában elég gyorsan touchdown-t ért el Thomas segítségével, majd Addai 4 yardos futása után 17:13 volt az Indianapolisnak. A negyed végén Hartley 47 yardos mezőnygóljával 17:16-ra jött fel a Saints.
 
A negyedik negyed 4-ik percében field gól távolságig jutott csak a Colts, amit Stover 51 yardról kihagyott! Aztán Brees egy remek drivet vezetett, aminek a végén Jeremy Shockey TD-t ért el. Ezt követően úgy döntött a Saints, hogy nekimegy egy 2 pontosnak. Amit Moore végülis sikeresen hajtott végre, bár edzői challenge után jutottak a bírák csak erre az eredményre: ekkor már 24-17 volt a Saintsnek. Drew Brees pedig fantasztikusat játszott, szó mi szó. 32 sikeres passzal beállította a Saints irányítója a New England QB-jének, Tom Brady-nek passzrekordját.
 
Aztán ami végleg megpecsételte az akkor már teljesen széthullottan játszó Colts sorsát, az épp az volt, ami előzetesen a saját javára billentette a mérleget: Peyton Manning. Egy rossz passz és Tracey Porter kezében volt a labda, aki 74 yardos visszahordást követően TD-t ért el! Mínusz tízről ekkor már két TD különbség volt a Saints javára! Ki hitte volna!
 
Ezt követően egyszerűen már nem volt más választása az összezavarodott Coltsnak, mint újra és újra nekimenni a yardoknak, aminek a végén mégsem sikerült egy TD elérniük, és innentől kezdve vége volt a meccsnek!
 
Drew Brees-ék térdeltek kétszer, lepörgött az óra és Super Bowl győztes lett a New Orleans Saints!
 
Le a kalappal a Saints, le a kalappal az MVP-nek választott Drew Brees előtt!
 
Le a kalappal New Orleans városa előtt!
 
 
Megérdemelték.

 

48 komment

Címkék: saints superbowl

Superbowl news #4

2010.02.06. 19:46 nflblog

 -továbbra is kérdéses Dwight Freeney játéka, hiszen pénteken sem tudott edzeni. És ha ez még nem lenne elég a Colts drukkereinek, Reggie Wayne-nek is hamarabb be kellett fejeznie az edzést, mert térdfájdalmai voltak.

 
-jóhír viszont, hogy Ryan Lilja és Jerraud Powers edzeni tudott, utóbbi január 16 óta előszőr
 
-Randall Gray (Saints) hasi fájdalmak miatt kihagyta a pénteki edzést, de valószínűleg játszani fog, nem úgy, mint Lynell Hamilton és Jeremy Schockey
 
-szintén a Superbowlhoz kapcsolódik, hogy a jövő évtől kezdődően úl logot kap a nagydöntő
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 komment

Címkék: news superbowl

Superbowl news #3

2010.02.05. 13:26 nflblog

 -továbbra sem tudott részt venni az edzéseken Lynell Hamilton (Saints), Dwigth Freeney, Ryan Lilja, Jerraud Powers (Colts) és többek között Randall Gray, Jonathan Vilma, Darren Sharper és Jeremy Schockey (mind Saints) is csak könnyített edzést tudott végezni

 
-a Chargers szurkolók bánatára 9, a San Diego-ban eltöltött szezon után nem folytatja tovább pályafutását LaDainian Tomlinson. Karrierje során összesen 5 Pro Bowlon vett részt, és karrierje során 12.490 futott yard fűződik hozzá.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Szólj hozzá!

Címkék: news superbowl

Miért a Colts nyeri a Superbowlt?

2010.02.04. 19:05 nflblog

(A most következő írás erősen elfogult jellege miatt kéretik nem mindent elhinni és véresen komolyan venni! )
 
Azért, mert jobb csapat, mint a Saints. Meg mert már két éve nem nyertek Super Bowlt. Szegény szentek meg még soha. Gondoljunk csak bele, milyen hosszú idő is két év az élet bizonyos területein. Na, a Superbowl is ilyen. De vége a két szűk esztendőnek. És miért is biztos a Colts győzelme? Mindjárt kiderül!
 
Az nfl.com hivatalos szavazásán 237.595 voks után 50-50%-ra áll a meccs, de nem ez fog dönteni, annál inkább Peyton Manning.
 
A Colts quarterbackjének alapszakaszbeli statisztikája, ha nem is élete legjobbja, de azért kiváló: 571\393, 4500 yard, 33 TD passz. Ugyan a Saints irányítója, Drew Brees több TD-t adott eggyel, és jobb a passer ratingje, de lényegesen kevesebb passzolt yardot teljesített. Ez valószínűleg azért van, mert a Colts jobban szereti a passzjátékot, legalábbis ha Peyton úgy dönt, hogy passzol, akkor azt messzebbre dobja, mint Brees. Az Indianapolis irányítója átlagosan 282,2 yardot szór meccsenként, ami jobb, mint a Saints statisztikája, tehát már csak az irányító személye miatt is a jobb a Colts. Főleg ha Peyton kicsit felhúzza magát:
 
 
Persze nagy kérdés, hogyan sikerül a falembereknek, Jeff Saturday-jel az élen, megvédeniük Peytont. A egész alapszakaszban csak 10 szer sikerült sackelni, a rájátszásban viszont már 4 szer. Itt kell megemlékezni a Saintsből Jonathan Vilma-ról, Scott Shanle-ről, illetve a vadállat Bobby McCrayről és persze a többiekről, akik jól helybenhagyták Kurt Warnert és Brett Favre-ot. Kulcskérdés, hogy ezúttal sikerül-e nekik, Peyton Manning előtt azonban van olyan védelem, amely képes megvédeni őt ettől a kaszabolástól. Kissé leegyszerűsítve: ha a zseb nem omlik össze, a Colts nyer.
 
A Colts taktikájának sokszínűségét és Jim Caldwell zsenialitását jelzi,hogy a Colts Manninggel az élen mennyivel jobb a passzjátékban, mint a túloldalon az elmúlt szezonokban a földet többet, mint az ellenfél vörös-zónáját látó Brees. Szegény Drew legnagyobb élménye valószínüleg a meccs elötti és utáni  Peytonnal való kézfogás lesz… Na, de hiába gyengébb az utóbbi játéknapokon mutatott futójáték, nem lehet leírni őket. Majd most megmutatják a szenteknek, hogy mi az a futás! Eljött Joseph Addai ideje!
 
Akik már már megalázhatóvá tehetik a Colts győzelmét, azok az elkapók. Reggie Wayne, Dallas Clark, Austin Collie és a Haiti származása és persze a jó rájátszásbéli játéka miatt a középpontban lévő Pierre Garcon. Ők négyen kis híján 4000 elkapott yardot és 31 TD-t hoztak össze.  Egy kivétellel az összes TD passzt Peyton Manningtől kapták. Itt jön egy ritka kivétel a képbe: Joseph Addai nevéhez is fűződik egy 22 yardos touchdown-átadás, szóval ha kell, akár Addai is bármikor elővehető egy trükkös játék és egy TD-passz erejéig.
 
A rájátszásban Pierre Garcon mellett még Austin Collie is remekel. Bár a sérülések őket sem kerülik el: Reggie Wayne térd-, Austin Collie láb- (napokban nem is tudott edzeni), Joseph Addai pedig válsérüléssel bajlódik, de mindannyiuk játéka valószínűsithető a Saints ellen vasárnap éjjel, és ha ők játszanak, és Peyton meg is találja őket, jajj neked Saints!
 
Szintén a Colts mellett szólhat a védelem. Külön kiemelendő a DE, Dwight Freeney idei teljesítménye 13,5 sackkel, valamint Clint Session 101 tackle-lel. Freeney játéka több mint kérdéses, de Larry Coyer defensive coordinator fejében már biztos kész a terv Freeney pótlására. Meg kell még említeni, hogy a linebackerek, Gary Brackett és Clint Session, valamint Daniel Muir és Antonio Johnson képesek megállítani bárkit.
 
Ha ők jól levédekezik Drew Breest és Pierre Thomast, Reggie Busht pedig nem engedik negyven yardokat rohangálni, nem lehet esélye a Saintsnek. Persze, amúgysem lehet.
 
 
Ami még a Colts mellett szól, az a Superbowl tapasztalat: Manning, Wayne, Clark, Brackett, Freeney, Mathis és Jeff Saturday is ott volt a 41. döntőt behúzó csapatban, márpedig aki már egyszer átélte milyen egy Superbowlon nyerni, az nem fog rágörcsölni a döntőre. A Saintstől már a döntőbejutás is hatalmas eredmény.


Itt pedig elolvashatjátok a poszt párját,vagyis hogy miért fog a Saints nyerni!

 

22 komment

Címkék: superbowl colts

Superbowl Trailer

2010.02.03. 19:53 nflblog

 Íme, az egyik amolyan félhivatalos Superbowl Trailer a netről:

Mert már csak 4-et kell aludni...

 

5 komment

Címkék: trailer superbowl

A 100 millió dolláros fizetés kapujában - Peyton Manning

2010.02.03. 13:47 nflblog

A Colts tulajdonosa, Jim Irsay a szezon végén midnen idők legjobban fizetett játékosává teheti Peyton Manninget.

A négyszeres  MVP rekorder egyike négy azon QB-nek, akik már több mint 50,000 yarddal rendelkezik és a TD passzok tekintetében is a 3-ik helyen áll az örökranglistán 366-tal, csak Brett Favre (497) és Dan Marino (420) előzi meg.
 
 
Nem mellesleg 209 meccse van kezdőként zsinórban, a playoff-ot is beleértve. Manning szerződését 2004-ben 7 évre kötötték, 99,2 millió dolláros fizetéssel. Egyébként a tesója, Eli se panaszkodhat, neki 6 éves szerződése és 97 millió dolláros fizetése van a Giantssel. A Chargers irányítója, Philipp Rivers sem nélkülözik semmit: 98,25 millió dolláros szerződést kötött tavaly.  
 
Szóval Peytonnak nem lenne rossz tárgyalási alapja, ha megnyerné élete második Superbowlját a Saints ellen. Bár szerintem ha netán vesztenének, akkor sem fogják felbontani a szerződését...
 
Ez az egész egyébként csak azért érdekes, mert jelenleg függőben van a 2011-es szezon, a fizetési sapkák körüli vita miatt. És az álláspontok egyelőre nem közelednek…
 
Csak nehogy úgy járjanak, mint az NHL pár éve…

 

Szólj hozzá!

Címkék: nfl fizetés manning tojaslabda peyton

Gigászok harca - Manning vs. Brees

2010.02.02. 18:20 nflblog

Aligha kérdéses, hogy mekkora szerep hárul majd a két QB-ra a XLIV Superbowlon. A szinte teljesen ugyanolyan statisztikával rendelkező irányítók csatája lesz a nagydöntő pikantériája.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nem meglepő, hogy Peyton bevezette csapatát a döntőbe: szinte a vérében van a sport, elég, ha csak édesapját Archie Manninget említem, aki egyébként pont a Saints irányítója volt 1971-től 1982-ig. Peyton az alapszakaszban már élete negyedik MVP címét söpörte
be. Eddig 33 TD passz, 16 Interception, 4,500 yard és 99.9 –es Passer Rating fűződik a nevéhez. Nem mellesleg nyert már superbowlt, és ha megnyerné a másodikat is, alighanem már a valaha volt legjobb quarterback-nek nevezhetnénk, minden túlzás nélkül.
 
Ez mindenképpen egy nagy előny Drew Brees-szel szemben, hisz neki ez lehetne első NFL bajnoki címe. Brees egyébként 109.9-es Passer Ratinggel zárt, emellett  4,388 yard, 34 TD és 11 INT fűződik a nevéhez.
 
Brees legnagyobb motivációja lehet, hogy sok mindenki mondja, hogy úgysem tudja megnyerni a döntőt, és ez valószínűleg felpiszkálja. Egyszerűen meg kell nyernie a döntőt – ha bizonyítani akarja.
 
Peyton, ő csak Peyton. Mindenki tisztában van a képességeivel és mindenki várja, hogy hozza, amit tud. Hozzá kell tenni, hogy keveset sackelik, olyan védelem van előtte, ami számára a többi irányítóval szemben több gondolkodási időt tesz lehetővé. És ha neki ideje van, akkor már csak az elkapón múlik. Persze, nem kell elfelejteni, hogy a Saints védelme mit művelt Kurt Warnerrel és Brett Favreral... 
 
Mindenesetre nagy kérdés, hogy milyen napot fognak ki. Úgy gondolom, hogy egy gyengébb napot kifogó Peyton (amire nem sűrűn van példa) is hasznára lehet a csapatának, míg Brees rossz formája esetén lényegesen lecsökkennek a Saints esélyei.
 
Persze ezért csapatsport az amerikai foci. Nem is akármilyen...
 

Szólj hozzá!

Címkék: nfl super bowl manning brees

Superbowl news #2

2010.02.02. 14:32 nflblog

- eső fenyegeti a Superbowlt. A Media Day-t is tetők alá kellett vinni, mert Miami-ban annyira esik. Egyébként Floridában épp a legszárazabb időszak van, annak ellenére, hogy a Pro Bowlon is esett, és valószínűleg a nagydöntőn is esni fog. Peyton Manning meg is jegyezte, hogy ahányszor csak a Colts Miamiba megy játszani, viszik magukkal az esőt.

- habár úgy volt, hogy Dwight Freeney-t össze tudják drótozni a döntőre, a Colts tervet készít a pótlására, ha arra kerülne sor. De minden csapattársa reméli, hogy képes lesz játszani. A 29 éves játékos 13,5 sacknél tart eddig.

- Chad Ochocinco, a Bengal’s különc wide reciever-e, a Superbowl alatt saját műsort készít„Ochocinco News Network” címmel. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
forrás: nfl.com

Szólj hozzá!

Címkék: news superbowl chad dwight ochocinco freeney

Öt érv arra, hogy ki nyeri a Superbowlt

2010.02.02. 12:52 nflblog

Öt ok, amiért a Coltsnak kell nyernie: 

1.      1. Peyton Manning – négyszeres MVP, nem kell magyarázni
2.      
2. A Recieverek – Reggie Wayne, Dallas Clark kítűnő elkapók, főleg a Saints rossz passz védelme ellen, de ha ők nem, még mindig ott a tartalékban Pierre Garcon és Austin Collie.
3.    
 
3. Védelem – a linebackerek, Gary Brackett és Clint Session, valamint Daniel Muir és Antonio Johnson képesek bárkit megállítani. Ugyanakkor kiesett az eddig kitűnően játszó újonc, Shonn Greene.
4.    
 
4. Futójáték – a liga két legjobb futója az övék, Dwight Freeney és Robert Mathis. Ha tudnak olyat nyújtani, amit a főcsoportdöntőben, akkor még egyértelműbb a Colts győzelme.
5.    
 
5. „Legyél ott, csináld meg” – a Colts nagy előnye, hogy számos játékosa rendelkezik Super Bowl tapasztalattal: Manning, Wayne, Clark, Brackett, Freeney, Mathis és Jeff Saturday is ott volt a XLI döntőn lévő győztes csapatban. És ez mindenképp hatalmas előny.
 
 
 
 
Öt ok, amiért a Saints fog nyerni:
 
        1. A QB semlegesítése - nem szabad elfelejteni, hogy a New Orleans milyen irányítókat állított meg a rájátszásban: Brett Favre, Kurt Warner. Vajon Manninget is sikerül majd?
2.    
 
2. Hibára kényszerítés – a Saints nem adja nagyon el a labdát, annál inkább kényszerít ki turnover-eket. A rájátszásban 7 szerzett labdájuk volt, míg az alapszakaszban összesen 39.
3.    
 
3. A Saints fel tudja venni a versenyt – minden játékot képesek olvasni, amit a Colts játszik.
4.    
 
4. Sokoldalúság – a runningbackek variálásával sok gondja lehet a Colts linebackereinek. Pierre Thomas és Reggie Bush nagyon veszélyes a passzjátékokban.
5.     
 
5. Special Team – a kicker\punter Thomas Morstead kitűnő és pontos rúgásai sokszor ellehetetlenítik a jó visszahordást. A Bush, Thomas és Roby trió visszahordásoknál nagyon veszélyes.


forrás: nfl.com
 

1 komment

Címkék: nfl saints superbowl colts

Superbowl news #1

2010.02.01. 16:51 nflblog

-A Saints Tight Endje, Jeremy Shockey játszani fog a Super Bowlon. Habár a térdsérülése még mindig nem az igazi, de mindenképp játszani szeretne. Egyébként Shockey 3 éven belül 2-ik csapatával jut be a nagydöntőbe, 2008-ban a Giantssel már nyert.

-A Colts védőjátékosa, Dwight Freeney jobb-bokasérülése miatt kénytelen kihagyni a 44-ik Superbowlt
 
-Mindenidők leghosszabb pregame showjával készül az NFL Network. Több mint 50 órányi élő anyaggal készülnek a nagydöntőre.
 
A probowl után kezdődnek az adások, melyek élő beszélgetéseket, elemzéseket tartalmaznak, többek között olyan sztárokkal, mint Jerome Bettis, Emmitt Smith, Larry Fitzgerald, Kurt Warner, Mark Sanchez,  Mike Pereira, Jay Glazer, Jim Kelly, Chad Ochocinco, Terrel Owens, Troy Aikman, Joe Montana, Dwight Clark, Roger Daltrey és Pete Townshend a Who együttes két tagja, Jay Glazer és február 5ikén pedig Eli Manning és Donovan McNabb
 
-Érdekesség, hogy a közéleti szereplők többsége, Barack Obama is(többször Steelers mezben lehetett látni) a New Orleans-nak drukkol, mert a város a Katrina hurrikán okozta katasztrófa az emberek többségében együttérzést váltott ki, és megérdemelné, hogy Super Bowl-t nyerjen. 
 

 

1 komment

Címkék: news superbowl

Pro Bowl - Egy héttel az év eseménye előtt

2010.02.01. 14:22 nflblog

Élből kicsit furcsa, hogy a szokásokkal ellentétben nem a Super Bowl után van az amolyan All-Star mérkőzésnek kiírt Pro Bowl. Ennek ellenére idén is kiváló meccset hozott az AFC és az NFC legjobbjainak játszadozása.Mindjárt javítanom is kell magam, hiszen a legjobbak nem épp a helyes kifejezés. Egyértelmű és teljsen érthető módon az Indianapolis Colts és a New Orleans Saints legjobb játékosai nem vettek részt a Pro Bowlon. Hogy is lehet Peyton Manning nélkül All-Star meccs, mikor ő volt az alapszakasz MVP-je. Ugyanakkor ők is helyet kaptak a keretben, de nem léptek pályára. Azért a keretben helyet kapó, de a Superbowl miatt nem játszó játékosok névsora eléggé veretes :
- a Colts-ból: Peyton Manning, Reggie Wayne, Dallas Clark, Jeff Saturday, Dwight Freeney,Robert Mathis, Antoine Bethea 
- a Saintsből pedig: Drew Brees, Jonathan Stinchcomb, Jahri Evans, Jonathan Goodwin, Jonathan Vilma, Darren Sharper, Roman Harper
Személy szerint Peyton Manning, Reggie Wayne, Dallas Clark, Jonathan Vilma, de Drew Brees játékát nagyon szeretem, ők azért hiányoztak a meccsről. Na, de tegyük túl magunkat ezen. A mérkőzésen így is sok kiváló játékos szerepelt. Elég csak az AFC-ből Matt Shaub (Huston), Vince Young (Tennessee), Maurice Jones-Drew (Jacksonville), a különc Chad Ochocinco (Cincinnatti), Darelle Revis (N.Y. Jets) nevét említeni. Az NFC-ből pedig : három kítűnő quarterback, Aaron Rodgers (Green Bay), Donovan McNabb (Philadelphia) és Tony Romo (Dallas), egy kítűnő runningback DeAngelo Williams (Carolina), Miles Austin (Dallas), DeMarcus Ware (Dallas), Asante Samuel (Philadelphia).


Persze sajnálatos módon sérülés miatt is hiányoztak játékosok, különösen szomorú Wes Welker, Tom Brady, a nagy öreg Brett Favre, Larry Fritzgerald, Sidney Rice, Dominic Rodgers-Cromartie sérülése.
A következő furcsaság hogy 1980 óta most először nem Honoluluban volt a Pro Bowl, hanem rendhagyó módón a Life Stadium-ban, Dél-Floridában. Megszakították a hagyományt, pedig mindenkinek jobb volt úgy szerintem, hogy a Superbowl után a családjával leruccant Hawaii-ra és egy hetet eltöltött ott pár edzéssel és egy Pro Bowl-nak „csúfolt” meccsel, majd még ott is maradt egy hosszabb vakációra. De tanultak az NFL nagyfőnökei ebből és jövőre visszatérnek a hagyományokhoz.
A meccset egyébként az AFC nyerte 41–34-re (14-10, 3-7, 17-14, 7-3).
Az AFC-ben Matt Schaub (17\14, 189 yard, 2 TD, 0 INT) tett legtöbbet talán a sikerért, de kiemelhetjük még Vincent Jackson 122 yard-ját és 1 touch-down-ját, mindezt 7 elkapásból érte el. A másik oldalon Aaron Rodgers (19\15, 197 yard, 2 TD, 0 INT) adott két TD passzt, DeSean Jackson 6 elkapásából 101 yardot és 2 TD-t jegyzett. Tony Romonak se volt oka a panaszra, de neki nem sikerült TD átadást adnia. Érdekesség, hogy 6reciver is 40+ yarddal zárt.
Szóval megvolt a szokásos év végi hülyülés, azzal a különbséggel, hogy az év legnagyobb eseménye még hátravan…
Can’t wait!

Szólj hozzá!

Címkék: pro nfl bowl